Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

Pia Toscano: A new star is born...


Από το Howard Beach της Νέας Υόρκης, η Pia Toscano γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου του 1988 και έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο American Idol της φετινής χρονιάς.

Μπορεί να τερμάτισε 9η, γεγονός το οποίο αφενός προκάλεσε τεράστια έκπληξη, αφετέρου χαρακτηρίστηκε ως μία από τις πιο σοκαριστικές αποχωρήσεις στην ιστορία του American Idol, ωστόσο, το ταλέντο της αναγνωρίστηκε γρήγορα και υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο πιο σύντομα ακόμη και από τον νικητή του talent show.
Και μετά το βιογραφικό, η δική μου εκτίμηση: Υπέροχη! (αν δεν έγραφα σε blog, θα χρησιμοποιούσα άλλο επίθετο!) Και φωνή και εμφάνιση (αντικειμενικότατα)! To γεγονός ότι μέσα σε 24 ώρες από την αποχώρησή της υπέγραψε συμβόλαιο με την Interscope Records και συνεργάστηκε με τον παραγωγό Rodney Jerkins δεν είναι τυχαίο! Μάλιστα, κλήθηκε να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο στην Washington, DC στο Memorial Day Consert στις 29 Μαΐου 2011, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της. Μία νέα Celine Dion; H μελλοντική Mariah Carey; Όχι, απλά η Pia...
To αγαπημένο μου τραγούδι από τον πρώτο δίσκο της:


Η συγκλονιστική ερμηνεία της, που προκάλεσε ρίγη θαυμασμού!


Ο Alpha προβάλλει τα επεισόδια του τελευταίου κύκλου του American Idol κάθε Σάββατο και Κυριακή. Εκεί μπορείτε να παρακολουθήσετε και την πορεία της Pia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου