Σάββατο, 30 Ιουλίου 2011

Sextaping! (Spicy)


Θαυμάζω τους ανθρώπους οι οποίοι είναι περήφανοι και δεν ντρέπονται για το σώμα τους, ακόμη κι αν έχουν αρκετά παραπανίσια κιλά. Αλλά, νομίζω, αυτοί που είναι πιο άνετοι με το σώμα τους και γενικότερα με τη "γύμνια" τους είναι αυτοί που βιντεοσκοπούν όταν κάνουν σεξ! Πέραν, όμως, του πόσο σε αγαπά η/ο σύντροφός σου, πέραν της στιγμής και της παρόρμησης, αν βιντεοσκοπείς τις ιδιαίτερες στιγμές σου, ρισκάρεις να δει η/ο άλλη/-ος παρτενέρ πράγματα τα οποία δεν είχε την...ευκαιρία να παρατηρήσει: "Χμ! Δεν το είχα προσέξει αυτό πριν! Τo είχες δει αυτό στο σώμα σου;! Είναι ελιά, ή..." "Α! στο βίντεο φαίνεται πιο...μεγάλο! (oups!)"
Ειλικρινά, πιστεύω ότι, για να κάνεις κάτι τέτοιο, αφενός πρέπει να έχεις μεγάλα αποθέματα εγωπάθειας και ναρκισσισμού: "Γουάου! Κοίτα μας! Είμαστε τόσο...HOOOT! Ω! Κοίτα με, κοίτα με, κοίτα εσένα...όχι κοίτα με (δείχνοντας με το δάκτυλο την οθόνη) κοίτα...κοίτα...κοίτα...όχι, κοίτα εμένα! Πω! Είσαι εσύ, αλλά είμαι κι εγώ...αθλητής! Φτου σου αγόρι μου!". Αφετέρου, ο άλλος λόγος είναι κάτι σαν...το ποδόσφαιρο: Ξαναβάζεις τον αγώνα για να δεις πού έκανες τα λάθη! "Λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά! Να...εδώ! Κάνε pause! Χα, βλέπεις τι εννοώ; Ο αγκώνας σου είναι πολύ ψηλά και τα πόδια σου πολύ ανοιχτά...καλύτερα αυτό να το κρατούσες για κάπου....εδώ! Εδώ θα ήταν η κατάληλη στιγμή! Και, τι συμβαίνει εκέι κάτω?! ε?! θα σου πω εγώ! ΤΙΠΟΤΑ! Τι;! Γιατί δαγκώνω τα χείλη μου εκεί; Για να μη γελάσω φυσικά! Ποιος σου έμαθε αυτήν τη τεχνική, μόνη σου τη σκέφτηκες;! Το φαντάστηκα! Μην το ξανακάνεις!!! Μην κλαίς, έλα τώρα! Έτσι μαθαίνουμε! Πάμε πίσω να προσπαθήσουμε ξανά! Τι εννοείς τώρα δεν έχεις διάθεση;". Ε, μπορεί να μην είναι έτσι ακριβώς, αλλά έχω πέσει κοντά...

Υστερόγραφο
Το παραπάνω άρθρο είναι μια απόδειξη του ότι εάν είστε διαχειριστής ενός blog δε θα πρέπει να αναρτάτε άρθρα μετά την βραδινή σας έξοδο (και κυρίως αφού έχετε πιει!!!)

2 σχόλια:

 1. ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!
  ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
  πεθαινώώώώώώώώώώώώώ!!!!

  πραγματικά, που τα σκέφτηκες όλα αυτάάά;;;
  εκτός και αν έχεις σχετική πείρα πάντα ^^

  ΑπάντησηΔιαγραφή