Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Είσαι λέρα!!!

 Λοιπόν, σήμερα θα μπω κατευθείαν στο θέμα.Έφυγα σήμερα από το σπίτι μου με ένα λεκέ στη μπλούζα. Ήξερα ότι ήταν εκεί. Και ξέρεις τι έκανα; Άνοιξα την πόρτα, πήρα τα κλειδιά και πήγα να κάνω τις δουλειές μου. Δε με ένοιαζε!
 Σου έχει τύχει ποτέ; Να έχεις ντυθεί, να είσαι ενθουσιασμένος με το ντύσιμό σου και ξαφνικά, την τελευταία στιγμή, κοιτάς τον καθρέφτη και βλέπεις ένα λεκέ; Δεν κάνεις, όμως, τίποτα γι αυτό και μόνο λες "Ωχ! Καλά, θα πω ότι έγινε στο δρόμο για τη δουλειά...". Μόλις βάλεις τα παπούτσια σου, δεν αλλάζεις! "Σιγά μην λύσω τα κορδόνια, να γδυθώ, να ξαναντυθώ και να  ξαναδέσω τα κορδόνια!" Δεν έχει σημασία αν έπεσαν 2 κιλά σάλτσα πέστο με βασιλικό  πάνω στη μπλούζα ή αν το παντελόνι σου έχει πιάσει φωτιά, αν έχεις βάλει τα παπούτσια, θεωρείται εικαστική παρέμβαση. Στο κάτω κάτω η Lady Gaga καλύτερη είναι;!
  Και ποιο το νόημα στο να προσπαθήσεις να βγάλεις το λεκέ; Μόνο χειρότερο μπορείς να το κάνεις. Στο τέλος, θα καταλήξεις με μία τεράστια, υγρή, σκουρόχρωμη κηλίδα στο ρούχο σου και μερικά τρίμματα χαρτοπετσέτας τριγύρω. Και συνήθως είναι είτε στο στέρνο σου είτε στα "πισινά" σου, γιατί όλο και κάπου θα κάθισες.
 Εντωμεταξύ, και οι άνθρωποι θέλουν συνέχεια να εξηγούν. Όταν τους λες "Ξέρεις, έχεις ένα λεκέ", απαντάνε "Ναι, ξέρω. Έτρωγα μακαρόνια και..." σου λένε όλην την ιστορία ξαφνικά! Εντάξει, άνθρωπέ μου! Να σκουπιστείς θέλω, όχι να γράψουμε νέο best seller!

Ένας υπερβολικός, που δεν ξέρει τι του γίνεται

2 σχόλια: