Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Μια βόλτα από το φαρμακείο

Γεια σας, γεια σας! Καιρό έχουμε να τα πούμε νομίζω,ε; Έ, θέλω να προκαλώ μια αίσθηση απώλειας, έτσι, για εφέ! 

 Λοιπόν, προχθές το βράδυ, είχα πάει στο φαρμακείο για να ανανεώσω τη συνταγή μου για...ξέρετε τι, δεν νομίζω ότι σας αφορά ...Ήμουν, λοιπόν, στο φαρμακείο και ψώνιζα και αντιλήφθηκα ότι έχουμε υπερβολικά πολλές επιλογές για κάθε είδους προϊόν. Δε νομίζετε; Υπάρχουν τόσα πράγματα εκεί έξω, που καταντάνε άχρηστα.

Γιατί εγώ δε λέω ψέματα!
Ας φέρω για παράδειγμα τις οδοντόπαστες. Βρήκα μία οδοντόπαστα Aquafresh και ονομάζεται Extreme Clean-Whitening action. Επομένως, έχει λευκαντική δράση, πράγμα το οποίο θέλουν όλοι. Έτσι, θα την βάλω στο καλάθι, μέχρι να βρω την άλλη: Aquafresh Advanced 2xWhitening. Άρα, γιατί να μη διαλέξω αυτή; Ίσα ίσα, που στην περίπτωση που δε θα έχω φακό, τα δόντια μου θα με βοηθήσουν να δω στο σκοτάδι! Just smile and you'll see where you are going, που λένε και στο America.
Ξαμοληθείτε να αγοράσετε
ΤΗΝ οδοντόπαστα...ΜΠΛΙΑΧ!

Μετά βρήκα μία Crest-3D Whitening, που σημαίνει ότι τα δόντια σου θα είναι τρομερά λευκά, αλλά μόνο τα άτομα που θα φοράνε τα ειδικά γυαλιά θα μπορούν να το βλέπουν! Α, και το πιο ενδιαφέρον. Κάποιος ήρθε με την ιδέα της Crest Whitening (νομίζω ότι πλέον έχει καταντήσει γραφικό αυτό το "whitening") citrus flavored. Η υπέροχη αίσθηση που σου προκαλεί ο χυμός πορτοκάλι μόλις έχεις βουρτσίσει τα δόντια σου!!! Όλοι ψάχνουμε αυτήν την υπέροχη γεύση (?!).Να και το Marathon
Fresh
Αποσμητικά. Αρχικά βρήκα το Secret σε μορφή σπρέι, πράγμα το οποίο θεώρησα παράνομο. Αλήθεια, πόσοι από εσάς χρησιμοποιείται ακόμη σπρέι; Τέλος πάντων. Μετά βρήκα το Dove, με έλεγχο pH, πράγμα το οποίο θεώρησα άχρηστο, καθώς έλεγχο του pH κάνει και το αγόρι που μας καθαρίζει την πισίνα...Δίπλα υπήρχε το Secret-αψεγάδιαστη ανανέωση. Δηλαδή, τι ακριβώς προσφέρει; "Πωπω Ντέμπορα! Δεν το πιστεύω! Έχεις αμασχάλες 13χρονης! Τι χρησιμοποιείς;!" WTF?! Εάν κανένα από αυτά δε σας καλύπτει, τότε το τελευταίο προϊόν, είναι για εσάς: Secret Clinical sport-Marathon fresh scent. Ελληνιστί άρωμα φρεσκάδας Μαραθωνίου! Προτείνω, λοιπόν, το επόμενο αποσμητικό τους να το ονομάσουν "Locker room breez" (Αεράκι Αποδυτηρίων). Ωραιότατο!
Ένας υπερβολικός, που δεν ξέρει τι του γίνεται...

2 σχόλια: