Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

The 10 Best Things in Life

Έκανες τη σέντρα και μπήκες πολύ δυναμικά. Η αλήθεια είναι πως ήξερα μέσα μου ότι ήταν απλά θέμα χρόνου. Το γνώριζα δηλαδή... ίσως ακόμα και πριν το συνειδητοποιήσεις εσύ.

Η πρώτη κίτρινη ήρθε πολύ γρήγορα όμως. Δεν το περίμενα, το ομολογώ. Φάουλ από τα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου;;Δεν συνάδει με τη σιγουριά της σέντρας..Κάτι κάνεις λάθος.

Δεν καταλαβαίνω για πoιο λόγο ακριβώς άνοιξες δύο μέτωπα ταυτόχρονα. Ειδικά από τη στιγμή που ούτε εσύ ξέρεις τι κάνεις, τι θες και κυρίως γιατί. Περιττό να στο πω, αλλα τα έχεις κάνει μπάχαλο. Και όχι τόσο με τους γύρω σου, αλλά με τον εαυτό σου. Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις σπασμωδικές σου κινήσεις. Ή μάλλον, μέχρι ενός σημείου, τις καταλαβαίνω.

Από εκεί και πέρα.. εμένα γιατί με έμπλεξες και μάλιστα χωρίς να με ρωτήσεις;

Καλά δεν ήμασταν προηγουμένως; Μια χαρά περνούσαμε και είχαμε και το κεφάλι μας ήσυχο.

Τώρα, ξέρεις ότι έχεις κάνει μαλακία, ξέρεις ότι την έχεις χρεωθεί και με κοιτάς μέσα στα μάτια. Αλήθεια τι προσπαθείς να δεις;Αν σου έχω θυμώσει; Αν έχω στραβώσει; Αν έβγαλα μόνο την κίτρινη κάρτα και όχι την κόκκινη;

Χα! Λυπάμαι, αλλά από τα μάτια μου δεν πρόκειται να μπορέσεις να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα. Μπορεί εκεί να καθρεφτίζεται όλη μου η διάθεση, όλο μου το είναι, αλλά εσύ ευτυχώς δεν έχεις μάθει ακόμα να με "διαβάζεις" και έτσι μπορώ να καμουφλάρομαι και να σε κοιτάω, χωρίς να μπορέσεις να αντιληφθείς το παραμικρό. 

Είναι φοβερή αυτή η αίσθηση: να προσπαθεί ο άλλος να δει μέσα από τα μάτια σου τι ψυχανεμίζεσαι και εσύ να τον κοιτάς με το ίδιο ακριβώς βλέμμα που τον κοίταζες και προηγουμένως. (Κάτι τέτοιες στιγμές πολύ με αγαπώ! :Ρ )

Δεν πρόκειται να αλλάξω στάση απέναντί σου. Θα συνεχίσω να είμαι φυσιολογική. Έτσι, για να δω αν μπορείς να το διαχειριστείς και με ποιο τρόπο. Θέλω να δω πού σκοπεύεις να το πας. Άπαξ λοιπόν και κάνεις κίνηση, μετά θα παίξουμε με τους δικούς μου όρους. Δεν ξέρω όμως... μπορείς να το αντέξεις ή θα ψάχνεις "που' ναι η μπάλα, οεο;;".


Προς το παρόν, σε αφήνω να κάνεις παιχνίδι.. αλλά beware! Η δεύτερη κίτρινη ισοδυναμεί με κόκκινη και φεύγεις από το γήπεδο. Πιστεύω να το ξέρεις αυτό..!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου