Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011

Υγεία..το πάν!!

 Σήμερα βγήκα μια μικρή βόλτα με φίλους για να χαλαρώσω..Ηταν μία βόλτα από αυτές που δεν τις συνηθίζω..Χαλαρά, ήρεμα και ωραία.. Ξέρετε, ξεκινάει καινούρια βδομάδα αύριο και τα κεφάλια ''μέσα''..Τέλος πάντων..
 Εκεί λοιπόν που περπατούσαμε, είδαμε μαζεμένο κόσμο και όλοι καταλάβαμε τί είχε συμβεί... Οι πιο ευαίσθητοι δεν πλησίασαν καν.. Οσοι από μας προχωρήσαμε είδαμε έναν νεαρό άνθρωπο ξαπλωμένο στον δρόμο.. Ηταν σκεπασμένος με μία κουβέρτα μέχρι το λαιμό..Πριν από λίγα λεπτά είχε περάσει από πάνω του ένα αμάξι..Δεν μάθαμε ποιος έφταιγε και ποιός όχι..Κανέναν δεν τον ενδιέφερε αυτό σε πρώτη φάση..Απλά όλοι ρωτάγαμε αν είναι καλά..Και εκεί ακριβώς θέλω να εστιάσω το θέμα..Ξέρω ότι όλοι μας το θεωρούμε δεδομένο..Αλλά έρχονται στιγμές που το μόνο που ελπίζουμε είναι να είμαστε καλά στην υγεία μας..Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του..Γιατί ήταν ζωντανός και είχε τις αισθήσεις του..
 Ομως αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι μας πρέπει να εκτιμάμε αυτό που ζούμε και ότι έχουμε την υγειά μας και να αφήσουμε τα ''προβλήματα'' στην άκρη..


Εύχομαι υγεία λοιπόν σε όλους!! Kαληνύχταα :DD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου