Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

Και κάτι τελευταίο...

 Γεια σας γιορτινά μου blopperάκια! Πώς είστε; Έτοιμοι για το ρεβεγιόν; Σε λίγες ώρες αποχαιρετάμε το 2011 και καλωσορίζουμε το 2012. Μόλις το συνειδητοποίησα και με έχει πιάσει μια μελαγχολία. Όπως σε κάθε άλλη παραμονή πρωτοχρονιάς άλλωστε. Είναι αυτή η ηλίθια και ανεξήγητη ανάγκη για ένα μίνι απολογισμό της χρονιάς. 
 Κάνοντας αυτόν τον απολογισμό, λοιπόν, συνειδητοποίησα ότι ίσως το 2011 να ήταν και η πιο "γεμάτη" χρονιά ever. Γεμάτη από συναισθήματα, ανατροπές, περιπέτειες, αλλαγές και πάει λέγοντας...Αν αρχίσω να τα θυμάμαι λεπτομερώς ένα ένα, όχι μόνο θα βαρεθείτε να διαβάζετε, αλλά θα πάθει και βραχυκύκλωμα το laptop από το δάκρυ κορόμηλο (ούτε καν! Δεν είμαι τύπος που κλαίει!). Το σημαντικό είναι ότι, ευχάριστα ή δυσάρεστα, τα όσα έζησα φέτος με έκαναν να μάθω πολλά πράγματα τα οποία δεν ήξερα. Πράγματα που με έκαναν πιο δυνατό, πιο αποφασισμένο, πιο βέβαιο και πιο υποψιασμένο.
 Πέτυχα σε πολλά και απέτυχα σε άλλα τόσα, γέλασα με την ψυχή μου και πόνεσα πολύ, προδόθηκα και απογοήτευσα, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους αλλά έχασα και κάποια άτομα. Κάναμε το blog επίσης! Οπότε, ναι...το 2011 ήταν σημαντική χρονιά για μένα. 
 Λοιπόν, κλείνοντας το τελευταίο μου άρθρο για το 2011, θα ήθελα να σας ευχηθώ υγεία, πολλές μοναδικές, ανεπανάληπτες, γεμάτες ένταση και αγάπη στιγμές, πολλά φωτεινά χαμόγελα και πολλή, πολλή, μα πολλή τρέλα! Να είσαι πάντα καλά, και να θυμάστε ότι κανένας δε μπορεί να σας στερήσει τα όνειρά σας...μη φοβάστε να τα κυνηγήσετε!Α, ξέχασα! Δεν μας μένει ακόμη λιγότερο από ένας
χρόνος...είμαι ακόμη νέος για να πεθάνω έτσι, αναίτια!
χαχα! (για όσους πιστεύουν στη συντέλεια το 2012!)
χχχ

'Ενας  υπερβολικός που δεν ξέρει τι του γίνεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου