Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

#tutorpool

 Αγαπητά Blooperάκια, καλησπέρα. Σήμερα θα μπω αμέσως στο θέμα, το οποίο αντί για μια πιο αστεία νότα, θα αφορά σε κάτι πιο σοβαρό. Εκεί που ανανέωνα στη σελίδα μου στο twitter, βλέπω ένα retweet (για όσους δεν ξέρουν, μια προώθηση σχολίου) στην αρχική μου σελίδα, που με έκανε να θέσω υπό επαναξιολόγηση τα αισθήματά μου για τον όρο Νεοέλληνας, τα οποία δεν είχαν ουδεμία σχέση με έννοιες όπως περηφάνια, υπόληψη, κ.λ.π.
 Με πρωτοβουλία καθηγητών αλλά και μη, γίνεται κινητοποίηση για δωρεάν παράδοση μαθημάτων σε παιδιά που προέρχονται από οικογένειες, οι οποίες δεν έχουν "χοντρό" πορτοφόλι. Με το hashtag (επισήμανση) #tutorpool ενημερώνονται μέσω twitter οι υπεύθυνοι σχετικά με το ποιοι καθηγητές ή και φοιτητές προσφέρονται για δωρεάν μαθήματα, καθώς και ποιοι μαθητές έχουν αντιστοίχως την ανάγκη να τα παρακολουθήσουν.
 Αξίζουν πολλά μπράβο στους ανθρώπους που σκέφτηκαν να πάρουν μια τέτοια πρωτοβουλία. Γιατί σε περιόδους κρίσης, το τελευταίο στήριγμα είναι η ανθρωπιά και αυτό ο Έλληνας τελικά δε θα το χάσει ποτέ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου