Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

#happybdayhelena

Χρόνια πολλά ανυπέρβλητη γυναικάρα και μεγαλύτερο κόλλημα της ζωής μου (ίσως και το μοναδικό!). Όχι, όχι δεν τρελάθηκα. Απλώς, η Έλενα Παπαρίζου σήμερα έχει γενέθλια και γίνεται 30 χρόνων! Ναι, το Ελενάκι του "Die for you" μεγάλωσε! 
 Το ξέρω πως ακούγομαι σαν κάτι τρελά και εκνευριστικά 13χρονα που λυσσάνε μόλις δουν τον αγαπημένο τους celebrity και γράφουν όπου σταθούν τύπου "Σάκη σ'αγαπάω" "Σάκης+Μαρία=L.F.E.", αλλά , πραγματικά, Ι don't give a shit! Η Έλενα είναι αναπόσπαστο στοιχείο του Νότη για πολλούς λόγους. Ο πιο απλός και πιο εύκολα κατανοητός είναι ότι έχει μοναδική φωνή, τραγουδάει τα πάντα και είναι πανέμορφη. Άρα, αν αγαπάμε Νότη, αγαπάμε και Έλενα. Κλείνω παρένθεση και συνεχίζω. 
 Της εύχομαι, λοιπόν, κάθε καλό γιατί είναι και γαμώ τα παιδιά και το αξίζει, πολλές πολλές επιτυχίες, ακόμη και για άλλα 30 χρόνια (!!!) και κυρίως υγεία και ευτυχία! Kαι όπως έγραψα και στο twitter: @paparizouhelena Wishing you a year filled with the same joy you bring to others #happybdayhelena ...A huge fan of yours...xoxo 


Σαν το κατσίκι χοροπηδούσα εκείνη τη μέρα!

"Antique, Die for you"
Το πρώτο μου CD!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου