Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Just saying...again!

 Όλοι μας έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή μπροστά στην εξομολόγηση του προβλήματος ενός φίλου μας. Συνήθως τους δίνουμε συμβουλές, τις περισσότερες φορές τους δίνουμε την αμέριστη προσοχή μας και κυρίως υπομονή. Αλλά το πιο δύσκολο πράγμα που μπορείς να δώσεις σε έναν άνθρωπο, φίλο ή όχι, είναι η αλήθεια.
 Η αλήθεια είναι σκληρή. Η αλήθεια είναι δύσκολη, και πολύ συχνά ... η αλήθεια πονάει. Εννοώ ότι οι άνθρωποι λένε πως θέλουν την αλήθεια. Αλλά την θέλουν, όντως, πραγματικά; Η αλήθεια είναι οδυνηρή. Βαθιά μέσα του κανείς δεν θέλει να την ακούσει. Ειδικά όταν αυτή χτυπά την πόρτα του δικού του σπιτιού.
 Μερικές φορές λέμε την αλήθεια, γιατί αυτή είναι το μόνο που έχουμε να δώσουμε. Μερικές φορές λέμε την αλήθεια στους άλλους, γιατί πρέπει να τη πούμε δυνατά προκειμένου να την ακούσει ο ίδιος μας ο εαυτός. Άλλες φορές λέμε την αλήθεια, επειδή απλά δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας. Και κάποιες φορές τη λέμε, γιατί σε κάποια άτομα είναι το λιγότερο που τους οφείλουμε...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου