Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Ένα χρόνο Blooperάκια!

 A, ξέχασα να σας πω. Σήμερα κλείνουμε ένα χρόνο που Bloopάρουμε όλοι μαζί παρέα! Και όμως, ούτε εγώ το πιστεύω. Μοιάζει σα χθες που πήραμε την απόφαση με την Έλλη να αρχίσουμε να γράφουμε και που αργότερα προστέθηκαν ο Γιώργος και ο Στέφανος.
 Ένα χρόνο πριν, ξεκινώντας με την Έλλη αυτό το blog, θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα "χώρο" όπου θα συναντιόμαστε καθημερινά όλοι μαζί, θα σας λέμε το μακρύ και το κοντό μας και από κει και πέρα, θέλετε να συμφωνήσετε, συμφωνήστε, θέλετε να διαφωνήσετε, διαφωνήστε! Αυτό που έχει σημασία είναι να συζητάμε, να ανταλλάσσουμε απόψεις, να είμαστε ειλικρινείς και κυρίως να γελάμε και να εκτονώνουμε τα συναισθήματά μας. Έως τώρα, πιστεύω τα έχουμε καταφέρει. Και αυτό μας το αποδείξατε όλοι εσείς, που πλέον σας νιώθουμε τόσο κοντά μας. Ουσιαστικά είναι σα να σας ανοίγουμε το σπιτικό μας. Εξάλλου, οι φιλοξενούμενοι είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι! 
 Ε, και τώρα είναι η σειρά των ευχαριστιών. Ναι, το ξέρω πως δεν είναι τα Oscar, αλλά once a ψώνιο, always a ψώνιο, που λένε και στο χωριό μου. Ξεκινώντας, να ευχαριστήσω την Έλλη, που είχε αυτήν τη μοναδική ιδέα να κάνουμε ένα προσωπικό blog από κοινού, παρά το γεγονός ότι ο καθένας μας θα έγραφε ό,τι ήθελε, χωρίς περιορισμούς ο ένας από τον άλλο (πράγμα το οποίο στη συνέχεια αποδείχτηκε και το στοιχείο που ξεχωρίζει αυτό το blog). Μετά, ένα τιτανοτεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τα blooperάκια μου, που ένα χρόνο μας στηρίζετε με τον πιο γλυκό τρόπο. 
 Ας μου επιτρέψετε, όμως, να ευχαριστήσω συγκεκριμένα κάποια άτομα, για δικούς μου λόγους: Ξεκινώ από την no1 fan και πρώτη-πρώτη αναγνώστρια του blog, την Αμάντα για όλη την υποστήριξη και τις ώρες γέλιου που έριξε μαζί μας. Tην Στέλλα και τη Γεωργία, οι οποίες δεν παραλείπουν να κάνουν retweet τις αναρτήσεις μας στο twitter, βοηθώντας να γίνουμε γνωστοί σε ακόμη περισσότερο κόσμο. Τον Κωστή και τη Σπυριδούλα για την προώθηση με νησιώτικο αέρα, μέσα από τη ραδιοφωνική τους εκπομπή. Επίσης, την Ελένη Νομίδη για τα πολύ όμορφα λόγια της και τους εύστοχους σχολιασμούς. Και last but (φύσικάαα) not least, ένα από τα αγαπημένα μου πρόσωπα της τηλεόρασης, τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία μας παίνεψε με τα κοπλιμέντα της, μας φιλοξένησε και απάντησε σε ερωτήσεις μας παρέα με το Φώτη Σεργουλόπουλο και προώθησε το blog μας στη προσωπική της σελίδα στο twitter!
 Χρόνια σας πολλά λοιπόν! Δεν ξέρω αν θα τα εκατοστίσουμε (αν βρικολακιάσουμε, ίσως!), αλλά εύχομαι να συνεχίσουμε να περνάμε όμορφα και ευχάριστα. Φιλούμπες!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου