Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Η απογοήτευση ενός techmaniac[;]

 Ξημερώνει Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη.Έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες από την ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου iPhone 5 από την Apple.Οι εντυπώσεις και οι σκέψεις είναι περίεργες. Να ξεκινήσω αρχικά λέγοντας πως η συσκευή που παρουσιάστηκε είναι αναμφίβολα μία απ τις καλύτερες που κυκλοφορούν. Αλλά....
 Αυτό το 'αλλά', παραπέμπει σε κάτι που έγραψα σε έναν φίλο και φανατικό της Apple όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για το 5. Λοιπόν, η εταιρία του Steve Jobs ήταν ανέκαθεν αυτή που θα έκανε πάντοτε το βήμα μπροστά από τις 'υπόλοιπες', αυτή που θα μας εντυπωσίαζε με το καινουριο προιόν της.Αλλά πριν 2 ημέρες έδειξε άλλο πρόσωπο, όπως είπαν πολλοί.Έλλειψη φαντασίας, βαρετή σχεδίαση προϊόντων και ανακύκλωση ιδεών.
 Εγώ πάντως δεν πιστεύω στους παραπάνω λόγους.Αν θυμηθούμε και πλέον ανακεφαλαιώσουμε, την ιστορία με τις δίκες και τις κατηγορίες της Apple προς την [υπέρ-επιτυχημένη φέτος] Samsung, η πρώτη μου 'βγάζει' κάτι τελείως αρνητικό. Αποδεικνύεται ότι έκανε τις δίκες διότι γνώριζε πως δεν θα είχε να προσφέρει κάτι καλύτερο πρόσφερε πρόσφατα η Sammy [Galaxy S3]. Και απλά εκμεταλλεύτηκε ό,τι και όσο μπόρεσε.
 Κλείνοντας, να πω ότι το iPhone 5 είχε διαρρεύσει κατά 90% στο ίντερνετ πολύ πριν ανακοινωθεί επίσημα οπότε και αυτό είναι ένα κερασάκι στη τούρτα.. Και επίσης 2 πραγματάκια..
1)Το 5 είναι υπέρτατη συσκευή από τη λάθος εταιρία.Πλέον και η LG κυκλοφορεί καλύτερες [βλ. Optimus G], και
2)Ο Steve δεν θα ήταν περήφανος για αυτή τη κίνηση. Αυτός ήταν καινοτόμος.
Καλό ξημέρωμα!

Υ.Γ.: Σήμερα ξεκινάνε οι προπαραγγελίες του 5! Άραγε θα σπάσουν ρεκόρ πάλι τα Apple fanboys?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου