Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Καλή χρονιά!

 Μία από τις πιο δύσκολες χρονιές έφτασε στο τέλος της. Γεμάτη ανάμεικτα συναισθήματα, ίσως και περισσότερο από κάθε άλλη προηγούμενη χρονιά. Παρ' όλα αυτά, κάθε τι που συνέβη, αργά ή γρήγορα, είχε ένα αποτέλεσμα: να με διδάξει και να με κάνει δυνατότερο. What doesn't kill you, makes you stronger, λένε στο χωριό μου! So be it! 
 Για το 2013 εύχομαι σε όλους υγεία. Κλασσικό, τετριμμένο, κλισέ. Και όμως, φέτος ήταν αυτό που εκτίμησα περισσότερο από κάθε τι. Γιατί, όταν κλονίζεται η υγεία, είτε η δική σου, είτε των δικών σου ανθρώπων, χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. 
 Αφήνοντας πίσω τα μελό, να ευχηθώ πολλά κέφια, τρέλα και δημιουργικότητα για να ακολουθήσετε τα όνειρά σας, να κάνετε πράγματα που σας αντιπροσωπεύουν και να βρείτε τη δύναμη να πάτε κόντρα σε όλους εκείνους που με τη μιζέρια και την κακία τους θέλουν να σας ρίξουν. Εξάλλου, η επιτυχία είναι μία καθαρά προσωπική υπόθεση.
 Μπορεί το 13 να θεωρείται γρουσούζικο. Στο χέρι μας είναι να αποδείξουμε πως αυτή είναι η χρονιά που θα μας φέρει τύχη, που θα κάνουμε τη δική μας μεγάλη αλλαγή. Αυτή θα είναι η χρονιά μας.
 Καλή χρονιά Blooperάκια μου, με ό,τι το καλύτερο για τις ζωές σας. Μπορεί να μη γράφω πλέον συχνά, αλλά προτιμώ λίγα και ουσιαστικά, παρά πολλά και φλύαρα. Φιλιά στα μούτρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου