Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Penelope Anastasopoulou for Jeffrey Campbell


Η συλλογή παπουτσιών Jeffrey Campbell με την υπογραφή της Πηνελόπης Ανασταστοπούλου είναι γεγονός. Τη Δευτέρα έγινε η επίσημη παρουσίαση της συλλογής στο κατάστημα της FAVELA και πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις. Η συλλογή αποτελείται από γόβες, πέδιλα και μπότες με ιριδίζοντες χρωματισμούς σε μαύρο φόντο, διάτρητα μποτάκια και over-knee boots, heeled sneakers και mule platforms, καθώς και αρβυλάκια με μεταλλικές λεπτομέριες αλλά και διαφάνεια. 
 Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια, η αγάπη της για τα Jeffrey Campbell ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια, όταν έπεσε στα χέρια της το πρώτο ζευγάρι για τις ανάγκες μιας live εμφάνισής της. Από εκεί και έπειτα ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Πριν από λίγο καιρό, η Πηνελόπη πρωταγωνίστησε σε ένα διαφημιστικό online σποτάκι για το brand, το οποίο "έπεσε στα χέρια" του ίδιου του Jeffrey Campbell, δίνοντάς της έτσι την ευκαιρία να συνεργαστεί με το σχεδιαστή των αγαπημένων της παπουτσιών, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο της όνειρο. Όλα τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία. 
 Το ιδιαίτερο στυλ της Πηνελόπης συνδυάστηκε αρμονικά με το εκκεντρικό στυλ των παπουτσιών Jeffrey Campbell και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό. Ρίξτε μια ματιά στα κομμάτια της συλλογής, τα περισσότερα από τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στη boutique αλλά και στο online κατάστημα της FAVELΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου